Image
Image
Image
JARMON ERÄPALVELU

Tervetuloa eräretkelle kainuun luontoon hossan ja ruhtinansalmen maisemiin. Kainuulaisen erämaaluonnon rauha. Vaaramaisemat, metsät, lampareet ja suot lumoavat kaikkina vuodenaikoina. Jarmon Eräpalvelu tarjoaa opastettuja metsästys-, kalastus- ja luontoretkiä.
Image
HOSSAN KARHUT

Hossan Ja Kainuun erämaissa tavataan satunnaisesti kaikkia maamme suurpetoja. Yleisemmin jälkihavaintoja tehdään karhuista, ahmoista, ketuista, ilveksistä, mutta ihmistä karttavina lajeina niitä harvoin pääsee luonnossa näkemään.

Kuvauskojuissamme se onnistuu. Karhujen kuvauskojut sijaitsevat syrjäisen suon laidalla, eläinten luontaisten kulkureittien varrella. Kojut ovat suunniteltu siten, että ne johdattavat ihmishajut yläilmoihin ja niiden sisältä voimme huomaamatta ja turvallisesti seurata eläinten elämää.

Image
PITOPALVELU MERJA KIEPPI

Ruhtinansalmen kylätalolla palveleva pitopalvelu kestitsee niin juhlaväen kuin lomailijat. Merja Karjalainen kattaa pitopöytään maukasta ja terveellistä kotiruokaa sekä räätälöidyt kokonaisuudet asiakkaan toiveiden mukaan. Ruokailut on mahdollista toteuttaa kylätalolla tai asiakkaan omissa tiloissa. Lisäksi pitopalvelu vuokraa ympärivuotisesti Ahonrannan mökkiä Ruhtinansalmen järvimaisemissa.
Image
HALLANPOIKA

Ukkohallan matkailukeskuksessa sijaitseva 63,5 m2 hirsimökki + parvi 20m2. 
Tupakeittiö, parvella aula jossa parisänky ja kaksi sänkyä sekä kaksi makuuhuonetta joista toisessa parisänky ja toisessa kaksi sänkyä. Alakerrassa makuuhuone jossa parisänky. Sauna, pesuhuone/wc, terassi, takka ja takkapuut.  Kesällä grillipaikka. Loppusiivous sisältyy hintaan.

 

Image
AURINKOSAAGA 4

Tule rentouttavalle mökkilomalle Ukkohallaan, nykyajan vaatimuksilla varustettuun mökkiin. Mökin välittämästä läheisyydestä pääset kelkkaurille, hiihtoladuille ja suoraan luontoon. Keskuksen palvelut: Vesihiihtorata WAKE, Rinteet, Saunamaaillma, Ravintolat, kauppa ja keilahalli vain muutaman sadan metrin päässä. Kalastuskin mahdollista.

 

Image
K-RUHTINAN HERKKUTORI

Hossa lähestyy ja mökkiruokien ostaminen unohtui, apua… Ei hätää, kyläkauppa Ruhtinan Herkkukori palvelee ympärivuotisesti Juntusrannassa. Kyläkaupan valikoimaan kuuluu päivittäiselintarvikkeita sekä sekatavarakaupalle ominaiseen tapaan tuotteita muttereista koriste-esineisiin. Kaupan yhteydessä palvelevaan pikkukahvioon on helppo istahtaa kahville ostostenteon yhteydessä. Ruhtinan Herkkukori on avoinna maanantaista lauantaihin, heinäkuussa myös sunnuntaisin.

 

Yhteistyössä:

Eräilystä elinvoimaa
Image
Image
Image
Image

Yhteystiedot

Ukkohallan Matkailupalvelut Oy
Jarkko Tolonen
p. 050 559 8285
ump.tolonen@gmail.com